Новости и известувања

Испитна сесија јуни 2016 - Велес

 
 
Picture of Admin User
Испитна сесија јуни 2016 - Велес
by Admin User - Thursday, 9 June 2016, 2:06 AM
 

Испитна сесија јуни 2016 - Велес

Пријавување на испитите ќе се врши во службата за студентски прашања од 30.05.2016 до 03.06.2016 година