Новости и известувања


DiscussionStarted byRepliesLast post
Сесија Велес - септември Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 22 Aug 2016, 10:54 PM
Испитна сесија јуни 2016 - Велес Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 9 Jun 2016, 2:06 AM
Сесии Јуни и Септември 2016 Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 3 Jun 2016, 10:40 PM
Сесија Септември 2016 Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 25 May 2016, 12:29 AM
Распоред на студенти за извршување на практична работа Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 13 May 2016, 11:03 PM
Јунска сесија, 2 и 3 циклус 2016 Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 11 May 2016, 12:47 AM
Распоред на испити за Втор циклус студии за испитната сесија во Април 2016 Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 8 Apr 2016, 4:17 PM
Испитна сесија ЈАНУАР 2016 Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 1 Apr 2016, 4:59 PM
Априлска 2016 - Велес Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 30 Mar 2016, 9:11 PM
Take the best from east and west - летна школа Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 17 Feb 2016, 3:18 AM
Распоред на часови летен семестар Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 29 Jan 2016, 2:54 AM
Испитна сесија за втор и трет циклус студии Февруари 2016 Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 18 Jan 2016, 3:29 PM
Испитна сесија Февруари 2016 Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 18 Jan 2016, 3:27 PM
Испитна сесија Јануари 2016 г. Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 18 Jan 2016, 3:25 PM